دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ - ۰۸:۱۹
رمز پیروزی «قلیل بر کثیر» در برابر استکبار جهانی، ایستادگی در مسیر ولایت است

حوزه/ معاون فرهنگی و هنری سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان، در رزمایش بزرگ جانفدایان شهرستان جاسک، با اشاره به شکست محاسبات اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی در برابر مقاومت ۲۱۰ روزه ملت ایران، ایستادگی در مسیر ولایت را رمز پیروزی «قلیل بر کثیر» در تقابل با استکبار جهانی دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بندرعباس، سرهنگ طالب احمدی نیا، معاون فرهنگی و هنری سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان در رزمایش بزرگ جانفدایان شهرستان جاسک با اشاره به تلاش‌های دشمن برای تضعیف نظام، اظهار کرد: بر اساس داده‌های اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی، آن‌ها گمان می‌کردند با تعطیلی چند روزه فرودگاه‌ها، کار جمهوری اسلامی تمام شده است؛ اما آنچه جهان شاهد بود، بیش از ۲۱۰ روز ایستادگی و مقاومت بی‌همتا بود که محاسبات آن‌ها را به شکست کامل کشاند.

وی با تأکید بر اینکه آمریکا با وجود تجهیزات گسترده، در برابر عزت و اقتدار ملت ایران سر خم کرده است، افزود: این شکست، قدرتی است که دشمن با لجبازی نیز نمی‌تواند آن را بپذیرد، اما ملت بزرگ ایران بار دیگر این شکست را بر آن‌ها تحمیل خواهد کرد

سرهنگ احمدی‌نیا با ارج نهادن به نقش محوری مردم در این نبرد، بر نقش ویژه ملت شهرستان جاسک تأکید کرد و گفت: مردان، زنان و تمامی ساکنان جاسک با ترک نکردن مرزهای دریایی ایران در منطقه است نشان دادند که پس از ۴۷ سال تحریم، ملت ایران همچنان از عزت، شرف و ناموس خود پاسداری می‌کند.

وی با اشاره از مجاهدان راه حق، از جمله شهید مولوی یوسف گرگیج، بر این نکته تأکید کرد: ملت‌هایی که با روحیه شهادت‌طلبی ایستادگی می‌کنند، هرگز اسیر نخواهند شد و پیروزی نهایی از آن کسانی است که در مسیر ولایت فقیه و دفاع از خاک میهن، هرگز عقب‌نشینی نمی‌کنند.

معاون فرهنگی و هنری سپاه امام سجاد(ع) با تحلیل وضعیت موجود در تقابل با استکبار جهانی، اظهار کرد: ملت ایران در مسیر ولایت، به پیش مرگ آزادی و استقلال تبدیل شده است.

وی گفت: همان‌طور که در دوران جنگ تحمیلی، نیروهای مسلح ایران از حالت دفاعی به حالت طراح عملیات تغییر وضعیت دادند، در این دوره اخیر نیز کمتر از هفت ماه، دکترین نظامی ما از حالت تدافعی به تهاجمی تغییر یافت. این تغییر رویکرد زمانی رخ داد که نیروهای مسلح مقتدر ایران، امکان تجاوز دشمن را شناسایی و به‌صورت پیش‌دستانه، آن‌ها را تحت ضربه قرار دادند.

سرهنگ احمدی‌نیا با اشاره به موفقیت‌های دریایی و تسلیحاتی، افزود: نصرت الهی در جریان این ایستادگی مشهود است؛ از به غنیمت درآمدن زیردریایی‌های هوشمند دشمن توسط رزمندگان دریایی گرفته تا سقوط پهپادهای پیشرفته‌ای همچون آرکیو-۱۷۰ که ابتدا با شک و تردید مواجه می‌شدند اما در نهایت، قدرت تکنولوژیک ایران را به رخ کشیدند. امروز پهپادهای ما در مرزهای تکنولوژی جهان حرکت می‌کنند و دشمن چاره‌ای جز پذیرش این واقعیت ندارد.

وی با مقایسه سناریوهای سیاسی جهان، به الگوی ونزوئلا اشاره کرد و گفت: در حالی که در ونزوئلا با تلاش برای متلاشی کردن ساختارها روبرو بودند، در ایران به دلیل پیوند عمیق میان ملت و رهبری، این توطئه‌ها شکست خوردند. قدرت‌های ظالم دنیا شاید سلاح و تجهیزات به‌روزتری داشته باشند، اما همان‌طور که امام خمینی(ره) فرمودند، این تجهیزات در برابر انقلاب اسلامی کارایی ندارند؛ چرا که انقلاب ما بر پایه اراده ملت شکل گرفته و نه بر پایه کودتا.

وی بیان کرد: قدرت الهی بر تمامی قدرت‌های زورمدار جهان برتری دارد و وعده قرآن مبنی بر هدایت حق‌طلبان در مسیرهای پیروزی، همواره جاری است.

معاون فرهنگی و هنری سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان با اشاره به ایستادگی ۲۱۰ روزه ملت ایران، اعلام افزود: شکست آمریکا و رژیم صهیونیستی به زودی برای جهانیان جشن گرفته خواهد شد و وعده الهی محقق گشته است.

وی با انتقاد از تهدیدهای مکرر مقامات آمریکایی علیه تاسیسات هسته‌ای و سامانه‌های موشکی ایران، گفت: این تهدیدهای مداوم، اعتراف رسمی به شکست است؛ چرا که آن‌ها پیش‌تر مدعی نابودی تمامی توانمندی‌های ایران شده بودند، اما اکنون در برابر قدرت واقعی جمهوری اسلامی، درمانده شده و تنها راهشان استفاده از زبان تهدید است.

سرهنگ احمدی‌نیا با اشاره به تحولات منطقه، بر تغییر موازنه قدرت در مسیرهای استراتژیک تأکید کرد و افزود: وعده آزادسازی تنگه هرمز که پیش‌تر مطرح می‌شد، اکنون به واقعیت تبدیل شده است؛ تنگه هرمز دیگر به قواعد پیش از جنگ باز نخواهد گشت و حضور آمریکا در این منطقه به پایان رسیده است. امروز آمریکا دیگر جرأت ندارد حتی یک شناور خود را در خلیج فارس به منصه ظهور بگذارد و نیروهای آن‌ها از خلیج فارس تا اقیانوس هند در حال فرار هستند.

وی با اشاره به جنایات متجاوزان، بر ضرورت قصاص و انتقام تأکید کرد و گفت: ابتدا مسببان و آمران این جنایات باید مجازات شوند و سپس انتقام خون فرماندهان و رهبران ما گرفته خواهد شد. هدف ما از این ایستادگی، ریشه‌کن کردن حضور آمریکا از غرب آسیا و خاورمیانه است.

معاون فرهنگی و هنری سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان در پایان با تأکید بر روحیه شهادت‌طلبی ملت ایران، خاطرنشان کرد: ما ملت امام حسین (ع) هستیم و از شهادت نمی‌هراسیم. همان‌گونه که پیش‌تر اعلام کردیم، جنگ را دشمن آغاز خواهد کرد، اما پایان آن را ما تعیین می‌کنیم و وعده الهی برای اضمحلال استکبار در عصر ما محقق خواهد شد

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha